Elismerés

2024.02.06. 19:45

Az Év Iskola rendőre edelényi

Az Országos Rendőr-főkapitányságon megtartott szakmai napon adták át a díjakat, elismeréseket.

Boon.hu

Forrás: BAZ VRFK

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2008 szeptemberében indította „Az iskola rendőre” programot azzal a céllal, hogy a elősegítse a kisiskolások biztonságos, balesetmentes közlekedését, a közlekedési ismereteik bővítését, valamint a gyermekek biztonságát veszélyeztető egyéb tényezők felderítését és megszüntetését.

A 2023/2024-es tanévben „Az iskola rendőre” programban Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében 254 iskolában 202 iskolarendőr lát el feladatokat. 

A 2024. február 1-jén az Országos Rendőr-főkapitányságon megtartott szakmai napon dr. Kuczik János rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes, az Országos Balesetmegelőzési Bizottság elnöke adta át a jutalmakat.

Jaskó Marianna
Forrás: BAZ VRFK

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből Baloghné Jaskó Marianna Gyöngyi címzetes rendőr törzszászlós, az Edelényi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője, az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola iskolarendőre érdemelte ki az elismerést.

- tudta meg a Boon.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában