CÖF

2024.01.11. 18:51

Miért Miskolc? Találkozás dr. Hajdú Lászlóval

A Civil Összefogás Fórum Miskolci Klubjának a miskolci lokálpatrióta volt a vendége.

Dr. Hajdú László

Fotó: Ádám János

Miért Miskolc? címmel tartott rendezvényt csütörtökön Miskolcon a Civil Összefogás Fórum Miskolci Klubja, együttműködve az ÉLETFA Társadalom- és Környezetkultúra Alapítvánnyal, az ÉLETMŰTÁRS Művészeti és Civilitikai Egyesülettel, az 1956-os Vitézi Baráti Társasággal, és a Miskolc Utcáin online platformmal. Az eseményen dr. Hajdú László tartott előadást. A lokálpatrióta számos területen dolgozik hosszú ideje a város közösségi, kulturális, sport és gazdasági életének fellendítésén. Egyaránt jellemzi munkásságát a miskolci tradíciók és polgári értékek megóvása – sokszor újjáélesztése –, valamint a jövőt építő, új kezdeményezések bevezetése.

A közösségi munkája

Miskolc városáért végzett közösségi munkájának fontos színterei: a kultúra és a sport. Vállalkozási tevékenységei pedig a városépítéssel, fejlesztéssel kötik össze. Jelenleg Miskolc önkormányzatának felkérésére a városi mecenatúrát képviselve vesz részt a város kulturális stratégiáját újjáalkotó és megvalósító munkában. Ingatlan és városfejlesztési tevékenysége értéket teremt és ment Miskolc belvárosában. Külön kiemelkedő a Lévay utcai volt ÁNTSZ épület teljes rehabilitációja, vagy a Tudomány és Technika Háza folyamatos és értéktisztelő felújítása, a „Bazár tömb” több épületének teljes újjáépítése, bővítése. A Széchenyi negyedben fejlesztés alatt áll egy új, foghíjat eltüntető apartmanház építése is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában