Hajrá Miskolc!

2024.01.02. 20:46

Ma még lehet voksolni Európa legszebb adventi villamosára

Az MHD86 portál január 2-át jelölte meg határidőnek a villamos szépségversenyben. Legyen újra a miskolci a legszebb!

Boon.hu

A szépséges adventi villamos

Hetedik alkalommal hirdette meg az MHD86 nevű cseh internetes portál azt a nemzetközi versenyt, amelyben Európa legszebb adventi villamosát keresik. Az elmúlt 6 évben a miskolci adventi villamos győzött a megmérettetésen, a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. és Miskolc város lakóinak legnagyobb örömére.

Az idei szavazáson 8 ország 28 villamosa versenyez az Európa legszebb adventi villamosa címért, egy-egy szavazattal támogassuk a miskolci adventi villamost, hogy most is győzhessen.

Így lehet még szavazni! 

Szavazni 2024. január 2-ig ezen a linken lehet. Az oldal alján be kell jelölni Miskolcot, ezután email címet szükséges megadni az érvényes szavazat leadásához. Továbbá mindenki eldöntheti még a szavazat leadása előtt, hogy feliratkozik-e az oldal hírlevelére (ano=igen, ne=nem). Végezetül a „Hlasujte” (Küldés) gombra kattintva tehetjük le a voksunkat!

Fontos tudni, hogy a versenysorozat első éveiben a cseh portál folyamatosan mutatta a szavazatok aktuális állását, ezt azonban két esztendeje már nem teszik, csupán a végeredményt fogják közzétenni. 

A miskolci adventi villamos egyébként vízkeresztig, vagyis 2024. január 6-áig közlekedik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában