És még nincs vége....

2023.12.31. 15:29

Világhírűvé vált a miskolci adventi villamos, több millióan lájkolták (fotók, videó)

Miskolc - Viszonylag kis portálon posztolták róla a videót, de vírusszerűen terjedt a sok-sok megosztással a felvétel.

Boon.hu

A gyönyörű, miskolci adventi villamos, amit immár világszerte ismernek

Fotó: ÉM

Már több mint másfél millió megtekintésnél jár az a videó, amely még december 10-én került ki a Facebookra, és egy Magyarországon felvett jelenetet rögzít: a miskolci adventi villamost mutatja be. A videó külföldiek tömegét érte el, hiszen a brutális nézettség mellé összeszedett majdnem 60 ezer reakciót, 12 ezer megosztást és 1500-nál is több hozzászólást - tudta meg a boon.hu. A felkapottsága azért is meglepő, mert eredetileg egy alig-alig ismert külföldi oldal tette ki a közösségi platformjára: a TRAM-EM European Tramdriver Championship, amelynek mindössze hét és fél ezer követője van, és a 2024-es villamosvezetői Európa-bajnokságot népszerűsíti, írja posztjában a Világgazdaság. Hozzáfűzik, egy a bökkenő: csak rácsodálkoznak a feltöltött videóra - egy utas felszáll az adventi villamosunkra és lefilmezi a látottakat, a mesebeli erdőt - de nem tudják, hogy Miskolcon készültek a felvételek. Bár az tény, hogy az oldalon már megjelentek a magyar kommentelők...

Íme az eredeti oldal  a videóval.

És közben szavazni is lehet az adventi villamosunkra egy másik oldalon, hogy újra a vármegyeszékhelyé legyen a kitüntető: Európa legszebb adventi villamosa cím.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában