Jubileum

2024.01.27. 14:00

Boldog várossá nyilvánítást Encs!

Negyven évvel ezelőtt 1984. január 25-én adták át az ünnepi tanácsülésen a várossá nyilvánítást jelképező oklevelet Encsen – olvasható Encs Város Önkormányzatának közösségi oldalán.

Boon.hu

Forrás: Encs Város Önkormányzata

Jelentős pillanat volt ez város életében, amely az azt megelőző fejlődés betetőzése volt. A rang megszerzése meghatározta múltukat, jelenüket és jövőjüket is. „Megkérdőjelezhetetlenül a térségünk egyik fontos településévé, Abaúj központjává váltunk immár hivatalosan is” - írják a település közöségi oldalán a jubileum kapcsán.

Ehhez kapcsolódóan elindították a településen a "40 év - 40 program" kezdeményezést ebben az évben. Egész évben terveznek programokat, rendezvényeket, amelyeket úgy állítanak össze, hogy korosztálytól és érdeklődési körtől függetlenül mindenki találjon benne olyan eseményt, amelyen jól tudja magát érezni, amelyeken keresztül meg tudják ünnepelni méltó módon az emlékévet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában