Döbbenet

2023.12.12. 17:20

Szétbombázták az Európa teret Miskolcon - Reagált a Városgazda (képekkel)

Korábban többen felháborodtak azon, ami a téren végzett munkálatok során történtek.

Ujlaki Attila

Ez a helyzet az Európa téren

Fotó: Bujdos Tibor

A Városgazda „ki fogja javítani” azokat a betonból készült csillagokat, amelyek az Európa téri magaságyásokban voltak elhelyezve – írta a boon.hu-nak a városháza sajtóosztálya annak kapcsán, hogy múlt héten megírtuk; alaposan felforgatták az Európa teret Miskolcon. A munkálatok során az Európai Unió jelképét ábrázoló beton csillagokat a téren zajló munkálatok során megrongálhatták, ami miatt többen felháborodtak.

A munkálatok során rongálhattak 

„A magaságyásokban korábban elhelyezett föld kiszedésének munkálatai közben a földmunkát végző gépek a csillagokban sérülést okoztak” – ismerte el a városháza sajtóosztálya. Az eredeti cikkünk alatt többen siralmasnak nevezték a téren uralkodó állapotokat és voltak olyanok is, akik az időzítést vonták kérdőre. Portálunk munkatársa akkor beszélt egy ott lakóval is, aki látta a munkásokat dolgozni. A nevét nem szerette volna, hogy közöljük, azonban azt elmondta, hogy voltak, akik lapáttal estek neki a csillagok körül lévő földterületnek, azonban érkezett egy munkagép is, ami megsérthette a csillagokat. Arra is kitért, hogy korábban a csillagok épek voltak. A program egyébként a „növénypusztulások miatt a földcserét, majd időjárás függvényében növénytelepítést” végzik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában