boon.hu video

2023.12.27. 11:00

Mesebeli díszkivilágítás Szerencsen (fotók, videó)

Szerencs - A hagyományokhoz híven idén is felgyulladtak az ünnep fényei Szerencsen, a Városkapu mellett, a "szarvasok terén".

Bónusné Nánási Regina

Az Ünnep fényei kiállítás Szerencsen.

Fotó: Bónusné Nánási Regina

Karácsonykor is nyitva tartott az Ünnep fényei kiállítás Szerencsen. December 26-án este ötkor hosszú sorban álltak az emberek, főleg kisgyerekes családok, hogy lesétálva a karácsonyi menüt, kikapcsolódjanak a "szarvasok terén".

Tóth Gréta és Molnár Márió Dunántúlról érkeztek Szerencsre. Gréta szülei Tállyán élnek, karácsonyra jöttek haza. Jó programnak találták, hogy karácsony másnapján sétáljanak egyet, és a kiállítást is útba ejtették. A világító unikornisok előtt kaptuk őket lencsevégre.

Molnár Márió és párja, Tóth Gréta.
Fotó: Bónusné Nánási Regina

Már hagyomány

Kretovics István gépészmérnök évek óta megörvendezteti a szerencsieket és az ide látogatókat az "Ünnep fényei" kiállítással.

December 21-től minden nap, 16 és 20 óra között felkapcsolják a fényeket a szerencsi Városkapu melletti téren: rénszarvasok, angyalkák, jegesmedvék, karácsonyfa, a Mikulás és rénszarvasai is fénybe borulnak. A kiállítás december 30-ig, este nyolc óráig látogatható. Aztán három napra zárva tart. Az új esztendőben még pár napig megtekinthetik az érdeklődők, január 3-7-ig, szintén 16 és 20 óra között. A belépés felnőtteknek 1000, gyerekeknek 500 forint.

Nézze meg a videót is!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában