Koncert

2023.12.21. 15:16

Karácsonyra hangoltak a miskolci Fazekas diákjai (fotók)

Miskolc - Bezárja kapuit a Fazekas Utcai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. Ünnepi műsorral búcsúztak a diákok.

Bónusné Nánási Regina

Fotó: BNR

Múlt héten pénteken a Miskolc-Belvárosi Református Egyházközösség templomában tartott Adventi Hangversenyt a Fazekas Utcai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola.

December 19-én közös karácsonyi koncertet adtak a kisdiákok a Miskolci Szimfonikus Zenekarral a Művészetek Házában.

Szerda délután az iskola aulájában rendezték meg a hagyományos Karácsonyi Hangversenyt. Az ünnepre hangolódást az utolsó tanítási napon, csütörtök délelőtt a negyedik gyertya meggyújtásával és karácsonyi műsorral zárták.

Cseke Gábor iskolaigazgató megköszönte a gyerekeknek, kollégáinak és a szülőknek munkájukat. Kiemelte, ebben a félévben is milyen sok élményben, külön programban volt része a diákoknak, akik ügyesen teljesítettek. Jó pihenést és kellemes karácsonyi ünnepeket kívánt mindenkinek.

„Január 8-án találkozunk!" - zárta év végi beszédét a jövőre 60. születésnapját ünneplő miskolci Fazekas Utcai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában