Változás

2023.11.17. 13:00

Másképpen kell közlekedni Tokajban

Péntek déltől (november 17.) változott a forgalmi rend Tokaj belvárosában.

Boon.hu

Fotó: Erdős József

A Kossuth téren zajló munkálatok miatt az ideiglenesen a forgalom előtt egyirányban megnyitott Rákóczi utcán csak a Városház közig lehet közlekedni. Innen, szintén egy irányú forgalmi rendben a Serház utcára lehetséges a kihajtás, a Rákóczi utca pedig zsákutcává válik. Mindkét szakaszon megállni és a várakozni tilos.

Ez a változtatás ideglenesen, a litván szoborpark körüli munkálatok befejezéséig lesz érvényben, várhatóan december 15-ig. Akkor visszaáll a megszokott forgalmi rend és a Rákóczi utcára való behajtás csak engedéllyel szabályos. Ugyanakkor az Óvár utcán zajló munkálatok hamarosan befejeződnek, így jövő hét közepén már az autósok is használhatják azt újra a megszokott módon 3,5 tonnás súlykorlátozás mellett. Az áruház mögötti parkolót a tulajdonos lezárta, így kérnek mindenkit, hogy a színház melletti új parkolót használja, tájékoztatott Posta György, Tokaj polgármestere.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában