Az elsőévesek nagy bulija

2023.11.10. 21:12

Gólyabál van ma este a Miskolci Egyetemen (Fotókkal)

A párizsi éjszaka tematika köré szerveződött a Miskolci Egyetem idei gólyabálja.

Boon.hu

Fotó: Ádám János

A tematikának megfelelően minden fekete és arany színbe öltözött péntek este a Miskolci Egyetemen. A rektori köszöntőt követően 3 helyszínen – az előcsarnokban, a díszaulában és az A/6-os épületben kínáltak elfoglaltságot a szervezők. Az estély legünnepélyesebb pillanata az volt, amikor az újdonsült hallgatók letették esküjüket a bálozó közönség előtt – ezzel és így váltak a fiatalok hivatalosan a Miskolci Egyetem polgáraivá. 

Idén a magyar ajkú hallgatókat követően a külföldi diákok is esküt tettek. 

Idén is megválasztották a karok bálkirályát és királynőjét, valamint egy párost a külföldi diákok közül is erre a pozícióra. A bál nyitótáncában a Miskolcz - Revital TSE működött közre, akik az est további részében is táncoltak még. A gólyabál sztárfellépője Horváth Tamás volt. Lakatos László pedig stand up produkciójával színesítette az estet. Kiegészítő programként, pihenősarok, selfitükör előtti fotózás és fényfestés várta a fiatalokat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában