Rásegítő járatok

2023.10.30. 18:00

Tök jó Halloween Est a Miskolci Állatkertben

A régi kelta eredetű ünnep alkalmával egy igazán borzongató hangulatú programon vehetnek részt a bátor látogatók.

Boon.hu

Extrém helyzetek

Fotó: Laufer László

Töklámpások? Fáklyák? Sötét erdő? Ragadozó nagymacskák? Ez mind-mind megtalálható lesz 2023. október 31-én kedden a 17 órától 21 óráig tartandó Halloween Esten a Miskolci Állatkertben.  

E régi kelta eredetű ünnep alkalmával egy igazán borzongató hangulatú programon vehetnek részt a bátor látogatók. Az Oktatóteremben pókok, kígyók borzolják majd a kedélyeket a Lerch-EgZoo közreműködésével, a gyermekeket ingyenes arcfestő varázsolja át a Trópusi-házban. Az esti látványetetések betekintést engednek nyerni az állatok sötétedés utáni világába, az Afrika-házban próbára tehetik bátorságukat a legmerészebbek, míg végül a programot a tűzzsonglőrök produkciójával zárják. 

A pénztárban ezen a napon, október 31-én 9-től 20 óráig lehet belépőjegyet váltani, a máskor is érvényes jegyárakon. A nap folyamán érkezők folyamatos bent tartózkodással az esti programokon is részt vehetnek. A rendezvényre a jegyeket online is meg lehet vásárolni.

Így is lehet

Az MVK Zrt. rásegítő ZOO járatokat indít a Miskolci Állatkert Halloween Est programjához kapcsolódva Felső-Majláth és a Vadaspark között október 31-én, kedden. A Halloween estre közlekedő ZOO járatokat érvényes jeggyel és bérlettel lehet igénybe venni és a meghirdetett időpontokban automatikusan elindulnak, nem szükséges az utasoknak igény szerint kérni ezeket. 

A Halloween estre közlekedő ZOO járatok indulási időpontjai: 

- Felső-Majláthról: 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00, 21:00. 

- Miskolci Állatkert: 16:15, 17:15, 18:15, 19:15, 20:15, 21:15.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában