Mutatjuk a villamosközlekedést

2023.10.01. 09:24

Boldogok lehetnek a Régiségvásár rajongói, ma újabb kincsek után vadászhatnak

Hamar eljött a hónap első vasárnapja, hiszen most október elsejére esik, vagyis ma várja a régiségvásár szerelmeseit a miskolci belváros. .Na és ott volt az előző hétvége is...

A Miskolci Piknik alkalmából Belvárosi Antik Hétvége néven is megrendezték a klasszikus Miskolci Régiségvásárt.

Fotó: Vajda János

Olyan mintha nemrég lett volna: újra itt a régiségvásár ideje. És nem csak érzéki csalódásról van szó, hiszen a múlt heti Miskolci pikniken is válogathattunk a régiségekben, bizonyára sokan találtak is kincseket a portékák között. Emellett az idén október 1-e, azaz a hónap első napja esik a hónap első vasárnapjára, azaz újra örülhetünk a vásárnak.

Jó tudni: szokás szerint ma is változik a villamosközlekedés a miskolci belvárost elfoglaló vásárosok és érdeklődők miatt. Már reggel 7-től elkezdődött, de egészen délután 3-ig a  a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között villamospótló autóbuszok közlekednek. Az utolsó pótlóbusz 14:55-kor indul majd.

A villamospótló autóbusz megállóhelyei:

  • a Tiszai pályaudvaron az 1-es, 1B-s autóbuszok megállójából indul,
  • a Selyemrét és a Centrum/Szinvapark között a villamos megállóhelyén,
  • a Villanyrendőr villamosmegálló helyett a Villanyrendőr autóbuszmegállóban áll meg (Felső-Majláth irányába a bank előtt a 14-es járat megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a 14, 28, 34, 35, 35R, 43 és 44-es autóbuszok fedett megállóhelyén).
  • a Városház tér megálló helyett a 11-es járat Szemere-kert megállóhelyén áll meg.

a Malomszög utcán Felső-Majláth irányába a villamos megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a szökőkút mellett kialakított ideiglenes megállóhelyen áll meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában