Helyi közélet

2023.09.23. 08:30

Új fejlesztési beruházásához keres ajánlattevőket Sajópetri önkormányzata

Október 6-ig várja az ajánlatokat Sajópetri önkormányzata játszótér és kondipark kialakítására. A vállalást 100 nap alatt kell majd a nyertes ajánlattevőnek teljesítenie.

Boon.hu

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: JameSit

A fejlesztés célja frekventált gyalogos közlekedési útvonal mellett – óvoda, orvosi rendelő is van a közelben – játszótér kialakítása. A projekt keretein belül jelenleg hasznosítatlan zöldfelület újul meg, ahova játszóeszközöket és felnőtt sporteszközöket is szeretnének telepíteni. Játszóeszközök: kötélpálya, kötélpiramis, egytornyú kombinált játszóvár alacsony csúszdával, mászócsővel, háromtornyú kombinált játszóvár csúszdákkal, mászóelemekkel, árnyékolt homokozó. 

Kondipark: egy darab többfunkciós eszköz. Kiegészítő elemek: 6 kültéri pad, egy okospad, egy 6 állásos kerékpártároló, 11 darab napelemes kandeláber, két hulladéktároló, egy szelektív gyűjtő. A pályázat része továbbá egy sétány kialakítása és növények telepítése a játszótér közelében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában