Miskolc

2023.09.25. 16:00

A hónap végéig lehet jelentkezni a LED-csereprogramra

Miskolc - Több ügyfélszolgálati iroda is tovább tart majd nyitva a LED-csereprogrammal kapcsolatos nagy érdeklődés miatt.

Boon.hu

Csereidő

Fotó: Shutterstock

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Gondoskodó Miskolc szociális- és támogatócsomag keretében folytatja az ingyenes lakossági LED-csereprogramot.

A pályázat első körének népszerűségére, valamint a miskolci családokat továbbra is megterhelő energiaárak és infláció miatt az önkormányzat elindította az ingyenes lakossági LED-csereprogram második szakaszát, melyben azok a miskolciak vehetnek részt, akik az első körben nem pályáztak.

Hosszabb nyitvatartás

A mostani kiírásban szeptember 30-ig lehet jelentkezni korszerű és  energiatakarékos izzókért, melyek alacsonyabb villanyszámlát eredményeznek a miskolci családok számára. Szeptember 11-től pedig az elektronikus út mellett, már személyesen is lehet regisztrálni a pályázatra. 

A nagy érdeklődésre tekintettel az önkormányzat 2023. szeptember 25. és 30. között meghosszabbítja két ügyfélszolgálati iroda nyitvatartását, ahol az érdeklődők személyesen jelentkezhetnek. Ezért a jövő héten az avasi és diósgyőri kihelyezett irodákban minden hétköznap lesz ügyfélszolgálat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában