Együtt

2023.09.23. 15:45

A Csengey-kertben randevúztak a vármegyei civilek (fotók)

Több, mint harminc kiállítóval rendezett az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület (ERKE) Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központja a miskolci Csengey-kertben civil napot.

Soós Péter

A kicsik is megtalálták a számukra érdekes elfoglaltságot

Fotó: Vajda János

Palik Zoltán, az ERKE szakmai vezetője érdeklődésünkre elmondta, az a fontos, hogy több, mint harminc kiállító volt jelen a rendezvényen, mely találkozási alkalmat teremt az emberek között. 

Jó, hogy most van a Miskolci Piknik is, így akár onnan is benéznek hozzánk. Egyébként családias a hangulat ebben a kertben. Célunk a kikapcsolódáson túl, hogy bemutassuk, mivel foglalkoznak a különböző szervezetek, s beszélgessünk, eszmét cseréljünk 

– mondta Palik Zoltán. 

Kiemelte, pályázatokról is tartottak előadásokat, segítséget nyújtva, hogyan lehet ezeket sikeresen szerepelni. 

Ugyancsak fontos, hogy a mesterséges intelligenciáról is tartottunk előadásokat, melyeket szintén interaktívan prezentáltunk. Harmadik fontos témánk pedig, hogy milyen növényt és hogyan ültessünk, hogy ne pusztuljanak el az adott évszakban, szem előtt tartva a klímaváltozást 

– sorolta. 

A rendezvény programjának záróakkordjaként Jancsó Dóra és Varga Andrea színművésznők adtak koncertet, a kétszáz éves Miskolci Nemzeti Színház előtt tisztelegve.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában