Segítenek!

2023.09.14. 21:43

Líbiába utazott menteni Lehoczki László és kutyája, Hope

A kiutazó csapat 3 kutyával (Hope, Nózi és Smile) kutatási feladatokat fog ellátni a hurrikán sújtotta Líbiában.

Boon.hu

Úton Líbiába

Az Inter Rescue Hungarian USAR Team is felkérést kapott a Líbiát sújtó Daniel Hurrikán áldozatainak felkutatásában való részvételre. Csapat tagja a Spider Mentőcsoportból Lehoczki László Hope kutyájával, Binda Nikoletta Nózi kutyájával, az Életjel csapatból Turi László Smile-lal, a Főnix tagjaiként Bessenyei Péter, aki a logisztikáért felelős, illetve a Legott Mentőcsoportból Madarász Lajos búvárként, szonár kezelőként. 

Lehoczki László közösségi oldalán mond köszönetet a Külgazdasági és Külügyminisztérium Hungary Helps Program Koordinációs Főosztálynak, valamint a Magyar Honvédségnek, hogy kiutazásukat megoldotta. A kiutazó csapat 3 kutyával (Hope, Nózi és Smile) kutatási feladatokat fog ellátni. 

Lehoczki Lászlóék repülővel utaztak a törökországi Izmírig, ahonnan hajóval mennek tovább. A hajóút - hivatalos információ szerint - több mint 30 órás lesz. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában