Hatvanöt éves lett

2023.08.18. 18:00

Lehoczki László nem megy nyugdíjba, folytatja a mentést

Lehoczki László köszöni a köszöntéseket, és hogy megszervezték neki, hogy a 65. szülinapja alkalmából átadták a Mancs teret.

A meglepetés pillanata: Veres Pál polgármester áradja a táblát

Fotó: ujlaki attila

„Életem újabb jelentős mérföldkövéhez érkeztem. A miskolci önkormányzat a családommal titokban szövetkezve, születésnapom alkalmából, átadta a Mancs teret. Nagyon meglepődtem, hisz valóban nem sejtettem semmit. Viszont nagyon örültem neki, és nagyon jólesett" – írja Facebook oldalán Lehoczki László, Mancs kutya hajdani gazdája, a Spider Mentőcsoport alapítója. Szavaiból kiderül, hogy bár betöltötte a 65. évét, papíron nyugdíjba vonult, de az életben erről szó sincs még. 

„Amíg fizikailag és szellemileg bírom, addig folytatni fogom a mentést. Folytatom tovább azt, amit tizenévesen elterveztem, és amire az életemet tettem fel. Segíteni. Itthon, külföldön, ahol épp szükség van a munkámra/munkánkra. Mivel én alapítottam és hoztam létre még 1999-ben a Spider Mentőcsoportot, ezért én fogom átadni a staféta botot az utódomnak" – olvasható Facebook oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában