33. BorsodChem Bódva-Völgyi maraton

2023.09.19. 12:40

Járási-térségi nap volt Edelényben

Fantasztikus hangulatban telt a 33. BorsodChem Bódva-Völgyi maraton, melyre idén a vármegyei önkormányzatunk Járási-térségi napjával is kitelepült.

Boon.hu

Bánné dr. Gál Boglárka, a vármegyei közgyűlés elnöke

Az ország egyik legrégebbi futóversenye egyben jótékonysági futás is, hiszen az Edelényi Futók Egyesülete minden nevezési díj egy részét a Magyarországi Légimentésért Alapítvány részére adta át.

Forrás: Facebook/Bánné dr. Gál Boglárka

„Ezért is különös büszkeség, hogy ismét a csodálatos edelényi kastély adott helyet a versenynek, így az emléklapok és érmek átadásában is részt vehettem.

A jótékonyság és a sportszeretetre történő nevelés számunkra is fontos értékek, így öröm volt az esemény részesévé válni. Én innen is gratulálok minden profi és amatőr sportolónak, aki vállalta a megmérettetést!” - írta az esemény kapcsán Bánné dr. Gál Boglárka a vármegyei közgyűlés elnöke.

Forrás: Facebook/Bánné dr. Gál Boglárka

A Járási-térségi napon a Baga Banda gólyalábasok bemutatója, a Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola tanulóinak zenés, táncos produkciója, a Császta Néptáncegyüttes műsora, helyi kórusok, néptáncosok fellépése a Holdeső zenekar és Kuttor Diána koncertje, valamint akkreditált munkáltatók bemutatkozása szerepelt a programban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában