Program

2023.08.22. 09:00

XII. Regionális Fakitermelő verseny és Vadásznap Bükkzsércen

Színvonalas és nagy hagyományokkal rendelkező versenynek ad otthont Bükkzsérc, augusztus 26-án. A versenyre a regisztráció elkezdődött.

Boon.hu

Embertpróbáló feladatokban mérik össze tudásukat a versenyzők a regionális fakitermelő versenyen. Fotó: Bujdos Tibor BT Észak-Magyarország

Fotó: Bujdos Tibor

Az esemény fővédnöke, Tállai András országgyűlési képviselő, a Pénzügyminisztérium miniszterhelyettese, parlamenti államtitkár, aki 9 órakor nyitja meg a rendezvényt. A fakitermelő verseny 1. fordulóját 10 órától, a másodikat, 13 órától rendezik, melyek eredményét már 15 órától ki is hirdetik majd. A versennyel egy időben ad otthont a település az I. Csendes József Térségi Néptánc találkozónak is, 17:30-tól, melyet délelőtt 10 órától folyamatos gyermekprogramok előznek meg. A két programfüzér este, 19:30-kor ér egybe, egy táncházzal. Majd fellép a Zsérci Summás Énekegyüttes és a Hórvölgye zeneiskola fúvós zenekara. Majd az estet a Csillag születik harmadik szériájának győztese, László Attila fellépése koronázza meg. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában