Prevenció

2023.08.15. 10:00

Táborban és fesztiválon a bűn ellen

A kicsiknek gyermektáborban, a felnőtteknek pedig fesztiválon tartottak prevenciós előadást a borsodi rendőrök.

A kicsiknek gyermektáborban, a felnőtteknek pedig fesztiválon tartottak prevenciós előadást a borsodi rendőrök.

Forrás: police.hu

A sajószentpéteri rendőrök 2023. augusztus 13-án elsősorban a felnőtt korosztályt szólították meg bűnmegelőzési programokkal. A rendőrök Berentén a Kolorfesztiválra látogattak ki, ahol prevenciós előadást tartottak az érdeklődőknek. Az ilyen és ehhez hasonló programoknak elsősorban az a célja, hogy az érdeklődők, hiteles forrásból, szakemberektől származó információkkal gazdagodjanak, ezzel növelve, az állampolgárok biztonságát.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság szakemberei 2023. augusztus 11-én a fiatalokra helyezték a hangsúlyt. Vadnán táborozó gyerekeket látogattak meg, akiknek egy egész délelőttöt kitöltő programokkal készültek.

Forrás: police.hu

Az udvaron kerékpáros ügyességi pálya, bent pedig játékos feladatok és KRESZ-TESZT várta a gyerekeket. A diákok, megismerkedhettek a rendőri hivatással, de szó esett az állatvédelemről, az internet és a nyár veszélyeiről is. A legügyesebb gyerekek különböző ajándékokat is kaptak a rendőröktől - adta hírül a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában