Vélemény

2023.08.11. 15:41

A miskolci Fidesz-KDNP szerint újra bebizonyosodott a városvezetés alkalmatlansága

A szóvivő annak kapcsán nyilatkozott portálunknak, hogy tegnap megírtuk: a Miskolci Városgazda megcáfolta a városháza sajtóosztályát, a Szinva medertakarítási ügyében.

Ujlaki Attila

Fotó: Ádám János

„A városvezetési alkalmatlanság már olyan alacsony szintre jutott, hogy Veres Pál és csapata saját magának is ellent mond, ami kész viccparádé” – nyilatkozta portálunknak Hollósy András, a miskolci Fidesz-KNDP frakciószóvivője. A politikus annak kapcsán mondta ezt portálunknak, hogy tegnap megírtuk: a Miskolci Városgazda megcáfolta a városháza sajtóosztályát, a Szinva medertakarítási ügyében, ugyanis a szakembereknek mégis sikerült kitakarítaniuk a Szinva medrét a II. János Pál pápa térnél, amelyről korábban a városháza azt írta portálunknak, hogy a meder takarítása, iszaptalanítása a területen gyakorlatilag lehetetlen, ugyanis az előző városvezetés idején a tervezők ejtettek egy ma már csak nagyon körülményesen kijavítható hibát, tervezési hiányosságot.

Megmosolyogtatónak tartják

Az elmúlt években már sajnos hozzászokhattak a miskolciak ahhoz, hogy teljesen dilettáns döntéseket hoznak meg, hozzá nem értő városvezetők. Láttuk ezt akkor, amikor a járvány idején ritkították a busz és villamos közlekedést, ezáltal zsúfolásig tömve voltak a járatok 

– mondta. Hozzátette azt is, hogy a Vadasparknak egy humorista szóvivőt neveztek ki, holott ilyen pozíció sosem volt korábban. „Láttuk ezt akkor, amikor azt hazudták, hogy nincs pénz, közben meg Dubajban dőzsöltek és milliós luxusvacsorákon lakmároztak, de akkor is amikor bezárták a Barlangfürdőt, a Selyemréti Strandfürdőt, az Ellipsumot, ami a mai napig zárva van, ezáltal óriási károkat okozva a miskolci turizmusnak és a miskolci embereknek” – mutatott rá.

Példaként említette azt is, hogy szerintük elkótyavetyélték a belvárosi ingatlanokat, és azt is, hogy nem fizették ki a nyugdíjasoknak járó Salkaházi támogatást, közben meg bükki üdülőt és vezérigazgatói irodát újítottak fel több tízmillió millió forintból. „Ezek után azt mondani, hogy az előző városvezetés miatt nem lehet kitakarítani azon a szakaszon a Szinvát, finoman szólva is mosolyt csal sok miskolci arcára” – hangsúlyozta.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában