Hol fürödjünk?

2023.08.06. 10:23

A Borsod Online strandajánlója: a Tiszavasvári Strandfürdő

Sorozatunkban végig vesszük vármegyénk strandfürdőit, összehasonlítjuk különböző szempontok alapján, hogy olvasóink könnyebben tudjanak dönteni.

Répássy Olívia

A tiszavasvári strandon

Forrás: Tiszavasvári Strandfürdő

Fürdőválasztó sorozatunkban ez alkalommal kitekintünk vármegyehatárainkon kívülre, és elsőként bemutatjuk a Tiszavasvári Strandfürdőt.

Ahogy megérkezünk a célállomáshoz, egy ingyenes parkoló áll rendelkezésünkre, hogy leálljunk autónkkal. Majd az egyetlen beléptető kapuhoz megyünk, ahol a pénztárnál megvesszük jegyeinket. Egy felnőtt belépő 3600 forint, egy diák 3000, de 3-6 éves kor közötti gyerekért 2700 forintot kell fizetnünk. A családi belépő két felnőttet és egy gyermeket takar, mely 9400 forintos.

Ezer forintos letéti díj mellett vehető igénybe öltözőszekrény 500 és napozóágy 1500 forintért.

A strand területén két gyermekmedence található, amiknek vízhőfoka 30 Celsius-fokos. Két rövid csúszda, vízágyú és zuhanyfüggöny is tartozik hozzájuk. A hullámmedencében 26 fokos a víz, a két termálmedencében pedig 36-38 Celsius-fokos, itt dögönyöző, pezsgőágy és sodrófolyosó is szórakoztatja a vendégeket. A különleges kneipp lábfürdő 38 és 18 fokos, és kövekkel masszírozza a talpat. A tanmedencében pedig 26-30 fokos vízben úszhatnak a látogatók.

Kerti ülőgarnitúrákat foglalhatnak el az érkezők. A büfékben pedig melegétel kapható, még menüt is készítenek.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában