Ünnep

2023.07.01. 18:33

Pálinka, béka és hal versenyzett Mezőnyárádon (fotókkal, videóval)

Kétnapos rendezvényt tartottak mezőnyárádi Iskolaparkban.

Békacombban nem volt hiány

Fotó: Vajda János

A XI.Béka- és Hal Sütő-Főző Fesztivál és IX. Pálinkamustra pénteki programjában három élő koncert is szerepelt. A 8 kéz zenekar, a Blues Company és a Hungarocell műsorának is tapsolhatott a közönség. A szombati kínálatban volt többek között kutyás terápiás/fejlesztő foglalkozás, habparty, Musical mozaik az Egri Színház színészeivel, hőlégbalonos függeszkedés. Számos játékos ügyességi vetélkedő is színesítette a programot, érkezésünkkor éppen egy izgalmas perecevő verseny közepébe csöppentünk. A győztes Kuzmi Kyra elmondta: régóta járnak ezekre a rendezvényekre papája már négyszer nyerte meg a sörivó bajnokságot, így ő is szerencsét próbált a pereccel. Győztes titkukról csak annyit árult el, hogy szeretni kell a sört és persze a perecet is.

Koncertekben sem volt hiány a Nyughatatlan zenekart ManGoRise követte majd a Mohikán lépett színpadra. Kihirdették a sütő-főzőverseny és a pálinka mustra eredményét, Antal Gábor a zsűri elnöke – aki egyébként az Észak receptversenyének többszörös győztese – tájékoztatása szerint a hagyományos ízek voltak túlsúlyban, de három jól sikerült kísérleti darab is készült. Általában a fűszerezés jelentette a legnagyobb kihívást a versenyzőknek – tette hozzá.

Eredmények

Halak

1.Galambos József

2.Ádám Tamás

3. Holicskó Jánosné

Béka

1.Rencz Márk

2.Harangozó Barnabás

3.Borosné Ildikó

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában