Közös várakozás

2023.07.19. 18:00

A Csengey-kertben lesz idén a Pont Ott Parti

A népszerű eseménynek a miskolci új közösségi tér ad helyet egy hét múlva.

Boon.hu

A Csengey-kertben lesz a ponthatárváró

Fotó: Bujdos Tibor

Az idei évben Miskolcon egy új helyszín, a nemrégiben átadott, de már most népszerű Csengey-kert ad otthont a Pont Ott Partinak, a felsőoktatásba felvételizők ponthatárváró rendezvényének. 2023-ban országszerte 126 ezren jelentkeztek felsőoktatási intézményekbe, ez a szám 26 ezerrel magasabb, mint a tavalyi évben, utoljára pedig 2011-ben regisztráltak ekkora számot. 

Szilágyi Roland, a Miskolci Egyetem oktatási rektorhelyettese elmondta, hogy minden miskolcit várnak, aki érdeklődik a közösségi programok után. „Azt szeretnék, ha minél többen eljönnének, hiszen ez az esemény is jelképezi, hogy a Miskolci Egyetem közösségi életet él” – hangsúlyozta. Hozzátette: a július 26-ai eseményen nagyon sok információval látják majd el a hallgatókat. 

Különböző csapatépítő játékokkal, sportolási lehetőséggel és információs pultokkal várunk mindenkit

– ismertette. 

Arra is rámutatott, hogy idén az első helyen 40 százalékkal többen jelöltek meg az első helyen a Miskolci Egyetemet. 

Veres Pál, Miskolc polgármestere arról szólt, hogy szorít az egyetemistákért. „Külön örülök annak, hogy ismét a városközpontban várhatjuk együtt az eredményeket, hiszen szeretnénk közelebb hozni a Miskolci Egyetemet a városhoz a közösség építés által” – mondta. Az esemény jövő héten szerdán kerül megrendezésre. 

Ilyen volt a Pont Ott Party 2022-ben Miskolcon:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában