A tizenkilencedik

2023.06.24. 12:55

Magazint mutattak be az Ó-Avasról - fotókkal

Az Ó-Avas a témája az Avasi Értéktár 19. kiadványának.

Fények, színek az Ó-Avasról címmel könyvbemutatót tartottak pénteken a Gonda Borászatban a történelmi Avason, vagyis ahogy mostanában, és a kiadványban is emlegetik: Ó-Avason. A kötetet - amely az Avasi Értéktár sorozat 19. kiadványa - Czupper András, az István Nádor Borlovagrend nagymestere ajánlotta a közönség figyelmébe, közreműködtek a szerzők, a zenét pedig La Barriere Manouche zenekar és a Miskolczi Pincék Dalárdája szolgáltatta az esten.

Báthory Csongor, a kötetsorozatot kiadó Avasi Borút Egyesület elnöke kérésünkre elmondta, a korábbi kiadványaik egy része tematikus volt , amelyek a városrészt egy bizonyos szempontból járták körül, a mostani kiadvány viszont magazin jellegű. Vannak benne egyesületi hírek, interjú, pincebemutató ugyanúgy, mint példul az Avas élővilágát bemutató írás. Már készül a 20. kiadvány, és bíznak benne, hogy egy összefoglaló könyvet is meg tudnak majd jelentetni a korábbi kiadványok legizgalmasabb írásaiból.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában