Meleg lett

2023.05.04. 15:00

Leáll a távfűtés-szolgáltatás Kazincbarcikán

Május 5-től a melegebb idő beköszöntével véget ér a fűtés a kazincbarcikai távfűtéses lakásokban.

DA

Fotó: Shutterstock

Mivel a napi átlaghőmérsékletek az elmúlt hétvégén és e hét elején meghaladták a szolgáltatási szerződésekben rögzített értékeket, a Barcika Szolg Kft. május 5-én, pénteken leállítja a fűtést Kazincbarcika távhőszolgáltatással ellátott épületeiben. 

„A szabályok szerint, ha 3 napon keresztül az átlaghőmérséklet a 12 Celsius fokot meghaladja, illetve egy nap a 14 Celsius fokot, akkor leáll a fűtés” - fogalmazott dr. Kovács László, a Barcika Szolg Kft. ügyvezetője. Azon társasházak, melyek ettől eltérő időpontban kívánják leállíttatni a szolgáltatást, képviselőjük által írásban jelezhetik igényüket, meghatározva abban a leállítás napját, amely legkésőbb május 15. lehet.

Az írásbeli igényeket az alábbi elérhetőségeken várja a Barcika Szolg Kft.: Levélben a 3700 Kazincbarcika, Liget u. 2. címre, e-mailben a [email protected] vagy [email protected] -ra – tette közzé Kazincbarcika önkormányzata.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában