Születésnap

2023.04.10. 13:45

Négy kiló tortát kapott a futballbíró

Ötletes ajándékkal lepték meg a tavalyi esztendő legjobb utánpótlás játékvezetőjét.

Közhely, de igaz: a dirigens is ember. Aki a napokban ünnepelte 21. születésnapját: Bujnóczki Bencét családjának tagjai és szerettei annak rendje és módja szerint felköszöntötték Garadnán és Encsen is. A két torta, amellyel megajándékozták, legalább négy kilót nyomott, de az is lehet, hogy elérte az ötöt. A kisebbik édesség egyenesen csodálatos volt: sötét mezbe öltöztették, zsebeket kapott, sípot tettek rá és persze az MLSZ jelvényét is felrakták, elvégre a tulaj hétről hétre a pályák közepén vezényel.

– Ezt a focis tortát a kedvesem, Juhász Evelin sütötte – újságolta a tehetséges sípos, aki hozzátette: – A barátnőmnek nagyon sokat köszönhetek: mindenben támogat és nyugodt légkört teremt számomra ahhoz, hogy ezen a sikamlós területen is megálljam a helyem.

 

Az ünnepelt amúgy gőzerővel készül a civil életére: felvételizik a Debreceni Egyetem testnevelés-földrajz szakára és ha minden jól megy, akkor pár év múlva tanár úrnak fogják szólítani.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában