Menetrend

2023.04.06. 12:00

Így járnak a buszok és villamosok az ünnep idején Miskolcon

Az áprilisi hosszú hétvégén változik a miskolci közösségi közlekedési járatok menetrendje, ezért utazás előtt tájékozódjanak arról, hogy aznap melyik menetrend van érvényben.

ÉM

Változik az MVK menetrendje az ünnep idejére

Fotó: Ádám János

Április 6-án, csütörtökön még a munkanapi április 7-én, pénteken az autóbuszok esetében a szabad-és munkaszüneti napokra, a villamosközlekedésben a vasárnapi, április 8-án, szombaton az autóbuszok esetében a szabad-és munkaszüneti napokra, a villamosközlekedésben a szombati, április 9-én és 10-én, vasárnap és hétfőn az autóbuszok esetében a szabad-és munkaszüneti napokra, a villamosközlekedésben a vasárnapi,  április 11-én, kedden munkanapi menetrend vanh érvényben. 

Április 6-án, csütörtökön és 11-én, kedden (az iskolai tavaszi szünet idején) a 16-os autóbuszvonal járatai nem érintik a Diósgyőri Kórház megállóhelyet. Tekintettel arra, hogy április 7., 9. és 10.  munkaszüneti nap, a 24-es és 44-es járatok ezeken a napokon nem közlekednek, valamint a 7-es és 21-es autóbuszok sem érintik az áruházakat. 

Munkaszüneti napokon nem közlekednek továbbá a Búza térről 06.11-kor, és a Déli Ipari Parkból 06.40-kor induló 43-as járatok, valamint a Búza térről induló 3-as járatok nem érintik az áruházat, helyette Szirma végállomáson várakoznak.

Jegyvásárlás 

Április 7-10. között a Tiszai pályaudvaron, a Búza téren, az Újgyőri főtéren, az Avas városközpontban és a Felső-Majláthon üzemelő jegy-és bérletpénztárak 7-14 óra között állnak az utasok rendelkezésére. 

A Mobiljegy alkalmazás segítségével, valamint a jegy-és bérletautomaták használatával, a nap 24 órájában van lehetőség jegyet és bérletet vásárolni, a pénztárak nyitva tartásától függetlenül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában