Díjátadó

2023.04.27. 14:39

Biztonság a középpontban, elismert rendőrök és tűzoltók (fotókkal)

Ülést tartott a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Közgyűlés csütörtökön a Vármegyeháza Dísztermében, melyen elismeréseket is átadtak.

PN

A díjazottak

Fotó: Bujdos Tibor

A testület 11 napirendi pontot tárgyalt nyilvános ülésen, kettőt pedig zárt ajtók mögött. A közgyűlésen Bánné dr. Gál Boglárka, a vármegyei közgyűlés elnöke és Czinege László rendőr dandártábornok, vármegyei rendőr-főkapitány átadták a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Közbiztonságáért Díjat. Elismerésben részesült: Duber Imre rendőr alezredes, Molnár Emil rendőr alezredes és Ráki Pál rendőr főtörzszászlós.

Majd a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Tűzbiztonságáért Díjat Bánné dr. Gál Boglárka elnök asszonytól és Macz János Zsolt tűzoltó ezredestől, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatójától, Csabai Tamás tűzoltó zászlós és Szabó László vehette át.

A közgyűlés részeként Bánné dr. Gál Boglárka köszöntötte a nyugdíjazás előtti utolsó ülésén Csóra Györgyöt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Polgárőr Szövetség elnökét.

A díjátadás után a díjazottakkal beszélgetve, Ráki Pál rendőr főtörzszászlós elmondta, „nagyon meghatott most ez a díj, mert ebben az évben befejezem pályafutásomat ez egy szép lezárás, jó érzéssel tölt el ez a díj. Csak köszönni tudom ezt a dolgot a vezetőimnek, akik jelöltek erre a díjra. Járőrként kezdtem és folyamatosan építkeztem a rendőri pályán, amely során mindent megéltem, sok volt a munka, voltak nehéz pillanatok, de utólag már csak a szépre emlékezem” – mondta a díjazott.

Csabai Tamás tűzoltó zászlós nagyon nagy megtiszteltetésnek értékeli a díjat, pozitív visszajelzésnek értékeli a munkáját illetően. „Ez azt tükrözi, hogy jól végzem a munkámat és jó irányba tartok. Egy ilyen elismerés ösztönzőleg hat rám”– mondta a Csabai Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában