Jegyzet

2023.03.05. 20:01

Pislogott

Hegyi Erika

Hegyi Erika

Boldog emberekkel találkoztam a hétvégi Kocsonyafesztiválon. Pénteken és szombaton még a nap is kisütött, úgyhogy a szórakozni vágyók úgy érezhették magukat, mint egy-egy tavaszi kis virág, melyeket kicsalogattak a levegőre a nap sugarai. Van, akinek azt jelentette a fesztiválozás, hogy végigsétált a főutcán, evett, ivott összefutott az ismerősökkel, majd boldog érzéssel tér haza. Mert ő is ott volt, részese lehetett valaminek, ami megmozgatta az egész várost, az egész térséget, de még a fővárosba is eljutott a híres, miskolci kocsonyában pislogó béka híre.

Másnak jó bevételt jelentett a fesztivál, mert ne feledjük, nem csekély helypénzt fizettek az árusok, és nem kevés pénzt hagytak ott az ételért, italért, ajándékokért a vendégek. Megint mások végigdolgozták a három napot, hiszen semmi sem működik magától. Sokan mondták, hogy jó lenne, ha minden tavasz fesztivállal kezdődne.

A békákon biztosan nem múlik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában