Már nem keresik

2023.01.13. 17:42

Előkerülhetett a Miskolcot is megjárt ügyvéd

Eltűntként keresték néhány napig, de több oldal is megerősítette, hogy már előkerült.

ÉM

A rendőrség oldaláról lekerült a keresés

Bár minden hivatalos fórumon keresték hétfő óta dr. T. Ákos ügyvédet, az előkerüléséről már senki nem igyekszik hivatalos információt adni.

Mint megírtuk, a Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytatott az ismeretlen helyen tartózkodó Dr. T. Ákos Ferenc eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 29 éves férfi 2023. január 9-én a kora reggeli órákban, budapesti tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Az eltűnt emberek keresésével foglalkozó oldal szerint délelőtt felszállt a Budapest-Szeged vonatra és nincs információ arról, hogy megérkezett-e Szegedre, illetve hol szállhatott le. A férfi párja a közösségi oldalon miskolci csoportban osztotta meg, hogy a banki adatok szerint a férfi bankkártyáját a Miskolc Plazában használták.

Az elmúlt 24 órában több helyen felröppent a hír, hogy talán előkerült a férfi. Az tény, hogy a keresési felhívás lekerült a rendőrség oldaláról és a férfi párjának az oldaláról is, illetve a Facebookon az Eltűnt emberekért csoportban is azt írják, épségben megkerült a férfi. Azonban hivatalos megerősítés azóta sem érkezett sem a családtól, sem a rendőrségtől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában