Maratoni rúgdosás

2023.01.06. 08:00

Délelőtt kilenc órától este kilencig fociznak Bodrogkeresztúron

Tokajból a szomszédos faluba költöznek át a teremlabdarúgók.

KT

Borbély Patrik és Major László, a torna fő szervezői

A szervezők az idén is a folyók városában akarták megrendezni a hagyományos tokaji teremlabdarúgó-tornát, de nem tudták kibérelni a helyi gimnázium tornatermét, ezért új „vágányra” teszik projektjüket. 

3+1-en 3×2-re 

– A III. Észak-Földgép Teremfoci Tornát a bodrogkeresztúri Faluház tornacsarnokába költöztetjük – kezdte Borbély Patrik fő szervező, akinek társa, Major László ezekkel a szavakkal folytatta: – A 3+1-es pénzdíjas eseményen csapatonként egyszerre három mezőnyjátékos és egy kapus tartózkodhat a pályán. A viadalra huszonnégy csapat jelentkezett, és a nevezéseket már lezártuk: Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyék tizenhat településéről érkeznek majd hozzánk az alakulatok. Január 13-án, pénteken 18 órakor tartják a rövid megnyitóünnepséget, a kezdőrúgást pedig Rozgonyi István polgármester, a torna fővédnöke végzi el. Másnap, január 14-én, szombaton 9-kor kezdenek az együttesek, amelyek egészen 21 óráig küzdenek a helyezésekért. A focistákra 24×12 méteres pálya, 3×2 méteres kapuk, 17 perces játék­idő és várhatóan szép számú közönség vár. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában