Kiállítás

2023.01.11. 08:00

A Tokaj-Hegyalja Egyetem megjelenik az Educatio Szakkiállításon

Játékos ismerkedés a szakokkal, mindenkit érintő kérdések, naprakész válaszok, a szakma jeles szakemberei a Tokaj-Hegyalja Egyetem standjánál.

2023. január 12. és 14. között lesz az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás Budapesten, melynek első napján intézet- és tanszékvezetők, valamint hallgatók mutatják be „A THE egyetemed” címmel a Tokaj-Hegyalja Egyetem jelenét és jövőjét. A széles körű képzési lehetőségeket kínáló szakok mellett (pedagógus, informatika, turizmus-vendéglátás, közgazdász és szőlész-borász képzések) a hallgatókat támogató sokrétű ösztöndíjrendszert és az egyéb egyetemi juttatásokat is megismerheti, aki ellátogat a THE standjára. A beszélgetések és előadások mellett interaktív játékokon keresztül nyerhetnek betekintést az egyes szakok részleteibe a diákok. A szakkiállítás három napja alatt többször is kinyit a Stand Café, ahol a különböző képzési területek jeles szakemberei, oktatói és hallgatói lesznek vendégeink az egyes beszélgetéseken. Vendég lesz többek között Áts Károly, a „borászok borásza”, a Grand Tokaj Zrt. főborásza; Tóth Máté birtokigazgató a Gróf Degenfeld Kastélyszálló és Szőlőbirtokról; valamint Dr. Molnár Péter tanszékvezető egyetemi docens, a Patricius Borház Kft. birtokigazgatója. Olyan, mindenki számára fontos témákat érintenek, mint a piacképes diploma, gyakorlatorientált pedagógusképzés, mit ér egy szőlészborász diploma, milyen szerepe van a dróntechnológiának a szőlőművelésben, milyen egy jó turisztikai szakember, vagy hogy mi az előnye, ha az egyetemen a szőlész-borász képzés mellett sommelier, turisztikai és örökségmenedzsment képzés is van. A programokba virtuálisan is be lehet kapcsolódni a kiállítás ideje alatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában