Gazdit keresünk

2022.12.22. 12:00

Lehet, hogy pont ön szeretne Manka, Merci, Juci gazdája lenni!

Szerető gazdákra vár három tündéri nőstény kutya!

ÉM

Manka körülbelül 9-10 éves ivartalanított nőstény. Kicsit félénk az idegenekkel, de néhány találkozás után már oldódik! Közepes testű kutyus, imád fürdeni, pancsolni. Más kutyákkal jól kijön, csak a nagyon izgága kutyákat nem kedveli, mert kell neki egy kis nyugalom is.

Manka


Merci 6 hónap körüli nőstény növendék kutyus, a Ruzsinon szaladgált az autók között. Kedves, szeretetéhes jószág, méretéből kifolyólag akár lakásban is tartható. Más kutyákkal jól kijön, játékos, barátságos.

Merci


Juci ivartalanított nőstény. Aktív, mozgékony, sportos gazdinak ajánljuk! Nem túl nagy, térd alatti méretű. Más kutyákkal nem jó a viszonya, inkább egykének lenne jó.

Juci

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat. Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt kutyusokat. Csippelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe őket. Ennek a költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás minden nap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: +3630/232-1890.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában