2022.12.29. 21:00
Két napos a buli, még egy nap hátra van az Avalon Parkban
Bíró Lajos
Fotó: Földi imre
Már ma volt, de holnap, pénteken is lesz előszilveszteri buli a Grill & Gourmet-ban, ahol közösen hangolódnak az érdeklősők a szombati szilveszterre gasztro forradalmat átélt grill éttermükben, írja Facebook oldlalán az Avalon Park. A park kreatív és vezető séfjei – Albók Gyula és Szepesi Gábor – a hazai gasztronómia elismert képviselőjével társulva készítenek ínycsiklandozó fogásokat igazi „hütte hangulatban”. A buli része így pénteken délután 2-től a bogrács parti Bíró Lajossal, a fogásokat – böllér halászlé, csülökpörkölt, véres hurka - az amerikai séfakadémia tagja, és a Dining Guide életmű díjával kitüntetett Bíró Lajosra bízzák a szervezől, a bartenderek pedig forralt borral és punccsal várják a vendégeket. A slágereket a park rezidens DJ-je biztosítja.