Meglepetés!

2022.12.23. 10:00

Ajándék a fradistáknak

A napokban a matyóföldön edzőtáborozott a Ferencvárosi TC labdarúgócsapata.

KT

Hajnal Tamás, Tállai András, dr. Fekete Zoltán, Sztanyiszlav Csercseszov, Tóth László, Hagyacki József

A zöld-fehérek a legmagasabb osztály bajnoki címének védői és a 2022/2023-as idény aranyérmének várományosai a kisváros határában lévő Zsóry-edzőcentrum minden igényt kielégítő körülményei között készültek a január végén kezdődő tavaszi idényre. A dél-borsodiak figyelmes vendéglátóként ajándékkal köszöntötték a zöld-fehérek szakmai stábjának tagjait és játékosait.

Népművészeti termékek

A csomagokat Tállai András, a Mezőkövesd Zsóry FC parlamenti államtitkár-klubelnöke, a térség országgyűlési képviselője, dr. Fekete Zoltán polgármester, Hagyacki József, a kövesdiek ügyvezető igazgatója és Tóth László szakmai igazgató adta át többek között Hajnal Tamás sportigazgatónak és Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedzőnek.

– A Fradi mesterének tájjellegű csomaggal kedveskedtünk, ez annyit tesz, hogy a matyó népművészet termékeivel leptük meg – mondta Hagyacki József, majd hozzátette: – Természetesen nem feledkeztünk el a fővárosiak Európa-liga csoportgyőztes játékosairól sem: nekik olyan apróságokat tettünk a kistáskáikba, amelyeket karácsonykor és szilveszterkor biztosan örömmel fogyasztanak majd el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában