Tömegközlekedés

2022.11.04. 13:00

Vasúti pályafelújítások Borsod megyében - mutatjuk, hol és mikor

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat - tájékoztatott a Mávinform.

illusztráció / shutterstock

A Miskolc–Sátoraljaújhely vonalszakaszon november 6-ig Mezőzombor és Sátoraljaújhely között végzett pályakarbantartási munkák miatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A Zemplén InterCity-k és a személyvonatok helyett  az érintett időszakban Sárospatak és Sátoraljaújhely között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A Miskolc-Tiszai pályaudvaron végzett pályakarbantartási munkák miatt november 7-től 22-ig a Miskolc–Hidasnémeti vonalon a Keleti pályaudvarról érkező, Miskolcról Kassára 8:32-kor továbbinduló Hernád InterCity (182) és a Hidasnémetiből Miskolcra 5:26-kor induló személyvonat (5339) módosított menetrend szerint közlekedik.

A karbantartás miatt néhány Füzesabony–Nyíregyháza közötti személyvonat módosított menetrend szerint közlekedik. 

Az ideiglenes menetrendi változásokról bővebb tájékoztatás a MÁVDIREKT információs szolgálatánál telefonon kérhető. A részletes menetrend megtalálható a www.mavcsoport.hu internetes honlapon a Vágányzári hírekben. A GYSEV vágányzári menetrendjei itt olvashatók az Info menüpontra kattintva.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában