Workshop

2022.11.19. 18:03

Táska készülhet molinókból

A Miskolci Újrahasználati Központ újabb izgalmas napra hívja a jelentkezőket.

ÉM

„Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt az Európai Hulladékcsökkentési Héten megrendezendő táskakészítő workshopunkra! A Miskolci Újrahasználati Központunkban egy profi animátor csapat segítségével ön is elkészítheti egyedi táskáját használt reklámmolinókból általunk adott sablonok alapján. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet a következő linken lehet megtenni: https://forms.gle/3Vc1j2Z1yWyLMrqf7 "

A foglalkozások november 24-én csütörtökön és november 25-én pénteken 10-16 óráig tartanak, melyre naponta négy turnusban lehet jelentkezni. A táska kivágása és összerendezése körülbelül 1,5 órát vesz igénybe, ezt követően az animátoroknak még 1-1,5 óra szükséges a táskák megvarrásához (tehát összesen egy táska elkészítése úgy 3 órát vesz igénybe). Ez alatt az idő alatt szakembereink által vezetett módon megtekinthető a telephelyünk. A telephelyi bejárás után pedig átvehető az elkészült táska. Egy fő csak egy turnusba jelentkezhet”, jelezte a központ. Részletek a közösség oldalukon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában