Fórum

2022.11.19. 20:21

Szükség van egy közösségi térre Észak-Kiliánban

Miskolciak mondhatták el véleményüket a városrész központjának fejlesztéséről, ezúttal az Észak-Kiliánban.

ÉM

Az Észak-Kiliánban, a Szinyei-Merse Pál és Munkás utca közötti téren mondhatták el javaslataikat, meglátásaikat az ott lakók, és az érdeklődők. A város részéről két alpolgármester, Varga Andrea és Szopkó Tibor is részt vett az eszmecserén, ahogyan Bartha György önkormányzati képviselő és Dobos Sára tájépítész is. 

Arra voltak kíváncsiak, hogy a környékbeliek és általában a miskolciak mit szeretnének látni a területen, milyen ötleteket és fejlesztéseket képzelnek el.

Játszótér helyett...

Ezen a téren, amely most is találkozási pont, korábban egy játszótér is volt, ezt a funkciót azonban nem szeretnék megújítani a helyiek, ugyanis egy nagy játszótér már van a közelben. Többek között padok kihelyezésével és a növényzet megújításával is szívesen találkoznának. 

A fórumon az is elhangzott, hogy olyan fedett helyet is szívesen látnának itt, ahol a helyi közösségek ünnepeit is megrendezhetnék és fellépésekre lehetőséget adhatna ez a hely.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában