Program

2022.11.14. 08:00

Nem könnyű, de beszéljünk a vendég- és szivárványbabákról!

Fotó: fizkes

Vendég- és szivárványbabák a témája a Főnix Családbarát Közösségi Tér, a Gyászfeldolgozás Módszer Specialista Veszprémi-Szuhánszki Ditta és a Bükki Dúlakör eseményének november 18-án és 19-én a Városház tér 16. szám alatt.

A meg nem született gyermekek, és akik megszületésük után nem maradhattak szüleikkel, örök nyomot hagynak szívünkben és a lelkünkben, írják a szervezők a program kapcsán bevezetőként. Ők a vendég-vagy szivárványbabák. „Szinte alig van lehetőségünk velük és magunkkal foglalkozni, csak elmondani vagy kérdezni a témában”. Novemberben két napot szentelnek a szervezők az emlékükre, az érintettek velük kapcsolatos gondolataira, érzelmeire, kérdéseire. A program két napja alatt szó esik a veszteség-feldolgozásról, találkozni lehet a miskolci Angyalpark megálmodóival, egy szombat délelőtti programba pedig a korai veszteséget megélt nőket várják. További részletek az esemény Facebook oldalán olvashatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában