Közlekedés

2022.11.01. 13:31

Mutatjuk, hol parkolhat ingyenesen a temetők környékén Miskolcon

A miskolci mélygarázsokban az általános rend szerint kell a parkolásért fizetni.

Fotó: Huszár Márk

Díjmentes kedden és szerdán a parkolás a temetők környékén lévő alábbi területeken: Dankó Pista utca 13. – Vörösmarty utca 54. épületek közötti területen, a Technika Háza északi és keleti oldali parkolójában, a Sportcsarnok és a Jégcsarnok, valamint a Mindszenti Temető és a Megyei Könyvtár között kialakított területen. A Pallós utca 16. – Petőfi tér 1. közötti szakaszon; a Pallós utca 16. melletti és a Jókai ABC mögötti területen; a Jókai utca 17-19. és 19–21. közötti névtelen zsákutcákban; a Jókai utca 17. - Laborfalvi utca 2., a Laborfalvi utca 2. - Pallós utca 18., és a Pallós utca 16–18. közötti névtelen zsákutcákban.

Jó tudni azt is, hogy november 1-jén a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni, fizetős várakozási területeken és a Régiposta utcai parkolóházban sem kell fizetni kedden a parkolásért. Az Európa téri, a Patak utcai, illetve a Hősök terei mélygarázsban azonban az általános rend szerint kell a parkolásért fizetni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában