Fontos információ!

2022.11.14. 19:00

Megváltozik Kazincbarcikán a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje

A fűtési időszakban több munkacsoport más helyre költözik.

Máshol lesznek elérhetőek a Polgármesteri Hivatal Fő téri épületében működő osztályok és csoportok november 15. és április 15. között, de az ügyfélfogadás időpontjai is módosulnak. Az Építéshatósági csoport korábbi helyén, a Fő tér 35. szám alatt a Hatosági és Jogi Osztály fog működni. Az osztály Szociális csoportja pedig a Fő tér 36. szám alatt folytatja a munkáját, ahol hétfőn és csütörtökön 8 és 12 óra között lesz ügyfélfogadás. Kedden és szerdán 8 és 16 óra között az Igazgatási csoport fogadja az ügyfeleket, szerdán 13 és 16 óra között pedig az anyakönyvvezetőhöz lehet menni ügyet intézni.

Az Építők útja 15. szám III. emeletre költöznek a Gazdálkodási Osztály, a Polgármesteri Iroda, valamint a Hatósági és Jogi Osztály jogi feladatot ellátó kollégái. A Munkácsy tér 7-ben a Városüzemeltetési és Rendészeti Osztály Városüzemeltetési csoportja végzi majd feladatait. A Polgármesteri Hivatal általános ügyfélfogadási rendje kedden és szerdán 7.30 és 16 óra között lesz. A telefonos ügyfélszolgálatot a 06-48-514-700-as számon lehet hívni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában