Megálló a Városi est előtt

2022.11.23. 08:00

Közös gondolkodásra hívnak: téma a Népkert

ÉM

A népkertben

Fotó: Bujdos Tibor

November 23-án szerdán, 15 és 17 óra között a miskolci Villanyrendőrnél várja az érdeklődőket a Városi Est szakmai stábja.

Elmondhatják véleményüket az érdeklődők, akiket online kérdőív kitöltésére is bátorítanak, amely a miskolciak Népkerthez fűződő viszonyát méri fel. 

A miskolci önkormányzat és a civil partnerei célja: már „a nulladik fázis előtt elkezdjék a közös gondolkodást a városlakókkal, hogy amikor eljön egy beruházás ideje és terveket kell közösen megformálnia a döntéshozóknak és az állampolgároknak, akkor mindenki a tények és lehetőségek ismeretében fejthesse ki a véleményét”.

A Városi Est programja egyébként december 1-jén, 17 órától várja azokat, akik szívesen ismernék meg a Népkerthez kapcsolódó tényeket, egyebek mellett a park növényzetének az állapotát, vagy az építészeti korlátokat és lehetőségeket. A részvétel regisztrációhoz kötött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában