Filmvetítés

2022.10.23. 11:00

Környezetvédelmi krimi a zöldeknél

A nyomozó álruhába bújva, rejtett kamerák és beépített emberek segítségével rántja le a leplet az illegális fakitermelőkről.

ÉM

Filmvetítésre hívja az érdeklődőket a Zöld Kapcsolat Egyesület. A Wood című film az illegális fakitermelés legmélyebb globális bugyraiba viszi el a nézőt. A Wood, avagy Erdőrablók egy igazi környezetvédelmi krimi. Kalauzunk a nyomozó, álruhába bújva, rejtett kamerák és beépített emberek segítségével rántja le a leplet az illegális fakitermelés országokon és kontinenseken átívelő, korrupt, erdőket veszélyeztető gyakorlatáról. A vetítés után az egyesület a Mentsük meg a Bükköt csapatának tagjaival beszélget arról, hogy mi a helyzet ez ügyben a mi kedvenc hegységünkben. 

A film a Kindeok segítségével jut el Miskolcra. A vetítésnek a Zöld Kapcsolat Egyesület biztosít teret. A kapu október 27-én délután 6-kor nyílik, a filmet fél 7-kor indítják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában