Ködmön

2022.10.18. 18:00

Ismét a legjobbak között táncoltak

A németországi Braunschweigben megrendezett WDSF Formációs Táncok Világbajnokságán vett részt a KÖDMÖN Formációs Táncegyüttes versenycsoportja a hétvégén.

A Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. fenntartásában működő KÖDMÖN Formációs Táncegyüttes versenycsoportja Simon Csaba művészeti vezetésével, Szinyei Edina táncpedagógus irányításával  a 12. helyen végzett a világbajnokságon. Nemcsak fantasztikus élményekkel gazdagodtak, de úgy gondolják, hogy a megszerzett tapasztalatok motiválóan hatnak a táncegyüttes további fejlődésére. 

A sikeres formáció két éve dolgozik együtt, kiemelendő, hogy munka, család, egyetemi tanulmányok mellett készültek fel a rangos megmérettetésre, melyen 9 nemzet 15 csoportja vett részt. A táncegyüttes jövőre ünnepli fennállásának 45. évfordulóját, 1992-től, azaz 30 éve van jelen a Formációs Táncok Magyar Bajnokságán és húsz éve képviseli városunkat és hazánkat világversenyeken.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában