Jól szólt!

2022.08.22. 21:00

Így dübörgött Péter Szabó Szilvia jubileumi koncertje Edelényben – videóval!

Páratlan látványvilággal és hangzással érkezett az Edelényi Városnapokra az ünnepi turné nagykoncertje.

ÉM

Edelényi Városnapokat rendeztek a hétvégén, amelynek vasárnapi programjában egy igazán különleges produkció is helyet kapott. Míg a nap folyamán a Csiribiri Együttes, Szécsi Viktória és Vizi Viktor, Sipos F. Tamás, AZA2, László Attila és táncház szórakoztatta a kilátogatókat, addig este egy igazi nagykoncert érkezett a városba.

A 20 Jubileumi Turné Nagykoncert Péter Szabó Szilvia és a Nox pályafutását felölelő produkció. Az ünnepi turné igazi időutazásként 2002-től napjainkig kísérte végig az énekesnő és vele a Nox tündöklését, zenei örökségét.

A jubileumi koncert különlegessége volt, hogy egy megújult látványvilággal – ledfalak, colorweb háló, pirotechnika, egyedi mátrix installáció – állt színpadra a nyolctagú produkció a felejthetetlen koncertélmény érdekében.

Az énekesnő több bejegyzést is közzé tette a koncertről a közösségi oldalain. A fotók mellé azt írta: „Edelény! Mit nekünk egy kis eső? Hatalmas bulit csaptunk tegnap este! Köszönjük!” De két videót is megosztott, amelyek bemutatja milyen frenetikus hangulat uralkodott a koncerten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában