Állami kitüntetések

2022.08.24. 21:07

Elismert erdészek és gazdálkodó

Dr. Nagy István agrárminiszter az államalapítás és az Államalapító Szent István ünnepe, augusztus 20-a alkalmából kitüntetéseket adott át a fővárosban, a Pesti Vigadóban. Megyénkből hárman is elismerésben részesültek.

ÉM

A Pesti Vigadóban tartották az Agrárminisztérium ünnepségét

Fotó: NAK

A tárcavezető az ünnepségen azt mondta: az agráriumért dolgozó szakemberek tapasztalata, tudása és kitartása hitet kell, hogy adjon számunkra. Erre a teljesítményre ugyanis most is bátran támaszkodhatunk.

Dr. Nagy István és Bányai Péter
Fotós: Fekete István / Agrárminisztérium

Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnöke a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományozta Bányai Péter, az Északerdő Erdőgazdasági Zrt. erdőművelési vezetője részére, az állami erdőgazdálkodásban végzett színvonalas munkája, különösen a szakterület informatikai támogatásában betöltött szerepe elismeréseként.

Dr. Nagy István és Csizmadia Sándor
Fotós: Fekete István / Agrárminisztérium

Dr. Nagy István agrárminiszter az Életfa Emlékplakett Ezüst fokozatát adományozta Csizmadia Sándor, az Északerdő Erdőgazdasági Zrt. nyugalmazott kerületvezető erdésze részére, a délbükki régió területén végzett áldozatos munkájáért, az erdész és vadász hagyományok, kultúra megőrzésében játszott szerepéért.

Dr. Nagy István és Taskó Józsefné
Fotós: N

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara felterjesztése nyomán az agrárminiszter Aranykoszorús Gazdasszony díjat adományozott Taskó Józsefnénak, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Gazdakörök Szövetsége tagjának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában