Jótékonysági rendezvény

2022.07.14. 07:00

Kültéri játékokra gyűjtenek

A jótékonysági bál bevételét az eszközök beszerzésére fordítják Putnokon.

ME

Két esztendő szünet után rendeztek jótékonysági bált a Péczeli József ÁMK aulájában. 

A Soldos Emília Óvoda alapítványa ezúttal is megjelölt egy nemes célt, amelyre az esemény bevételét fordítják. Ebben az esztendőben az intézmény udvarára szeretnének kültéri játékokat vásárolni, hogy a gyerekek minőségi szempontból még jobban tudják eltölteni az időt. A bál iránt a Covid után nagy volt az érdeklődés, több mint kétszázan gyűltek össze. A belépőt vásárolt vendégek mellett azonban többen is támogatták a kezdeményezést. 

– A szülők is örültek már ennek a rendezvénynek, hiszen régen voltunk már ilyen körben utoljára együtt – mondta el Fábián Judit, az óvodai gyermekalapítvány elnöke. – Ezúttal lehetőséget adtunk a fellépésre a búcsúzó nagycsoportosainknak, de a kicsik is bemutatkozhattak. Az ovisok után pedig a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola csoportja szórakoztatta a közönséget. 

Sokan várták 

A bálra jelentős igény mutatkozott már korábban is, hiszen az intézmény felé több jelzés érkezett a rendezvénnyel kapcsolatban. Az idő most jött el, hogy a pedagógusok, a szülők és az érdeklődők közösen töltsenek egy estét. 

– Hiánypótló estét tartottunk, mert az utóbbi hónapokban engem és a kollégáimat is sokan keresték meg azzal, hogy mikor rendezünk ismét bált. Korábban ugyanis mindig nagy sikere volt, így a szülők az ideit is nagyon várták – tette hozzá Béresné Balogh Katalin, a Soldos Emília Óvoda vezetője. – Jelentős pénzadomány érkezett, a felajánlók jóvoltából nagyon sok tombolatárgyat tudtunk kisorsolni, így bízom benne, hogy a terveinket, a kültéri udvari játékok beszerzését meg tudjuk majd valósítani. A bál egyfajta lezárása volt az évnek, most egy picit mindenki pihenni fog, utána viszont gőzerővel készülünk majd a következő évre. 

(A borítóképen: A helyi óvodások műsora nagy sikert aratott | Fotó: PVTV)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában