Szociális Munka Napja

2021.11.10. 16:44

Elismerték a szociális dolgozók munkáját

A szociális ágazat dolgozóit köszöntötték szerdán Miskolcon, a Megyeháza Dísztermében, a Szociális Munka Napja alkalmából.

Fotó: Kozma István

Díszünnepség keretében köszönték meg mindazon intézményvezető és szakdolgozó munkáját, akik áldozatosan tevékenykednek az idősekért, a kisgyermekekért, a nehéz helyzetbe került családokért, gyermekekért, a sérült emberekért. Összesen 15 dolgozó részesült főigazgatói dicséretben. Emellett elismerték 5 intézményvezető odaadó munkáját is.

„Szociális és gyermekvédelmi területen dolgozni jóval többet jelent annál, minthogy az ember letudja délután 4 órakor a napi 8 órás munkáját, majd bezárja a hivatal ajtaját a háta mögött, és hazamegy a családjához. Ez ugyanis szolgálat, a szó legnemesebb értelmében, mely nem feltétlenül ér véget a munkaidő leteltével” – mondta Bánné dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke köszöntő beszédében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában