Köszönet

2021.04.13. 15:00

Hálásak a zempléni egészségügyi dolgozóknak

Sokféleképpen elismerik a koronavírus-járvány idején tanúsított maximális helytállásukat.

Bódisz Attila

Fotó: Bódisz Attila

Számtalan kisebb-nagyobb adománnyal és figyelmességgel köszönik meg a zempléniek a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház dolgozóinak a koronavírus-járvány idején tanúsított helytállását.

Sokféle köszönet

Erre az intézmény vezetése a napokban közleményben reagált. Azt írták: az elmúlt öt hónap alatt teljes kapacitásuk felével vesznek részt a Covid–19-fertőzött betegek ellátásában. Ez alatt az idő alatt több mint 1200 fekvő- és kétszer annyi járóbeteget láttak el. A közleményben köszönetet mondtak azoknak a magánszemélyeknek, vállalkozásoknak, intézményeknek, akik és amelyek valamilyen módon segítették munkájukat, vagy adományt juttattak el az intézmény dolgozóinak.

Az emberek gyakran fejezik ki köszönetüket a környékbeli mentősöknek és a sárospataki városi rendelőintézet munkatársainak is. Az adományok között a süteményektől, pizzától a hidegtálakon keresztül egészen a nagyobb összegű konyhai és egészségügyi eszközökig sokféle előfordul.

(A borítóképen: A Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház egyik bejárata)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában